NEW BUSINESS CARD

Fick Cho Chos nya visitkort idag, hur underbara? Jag har tvingat på varsit kort till alla jag har träffat under dagen...hehe.

 


FAMILJEMIDDAG

Va bjudna på middag hemma hos Pappa och Katarina idag, alla barn, alla respektive och alla syskonbarn. Favoritstunden va en missuppfattning i kommunikationen - Jonni och min systerson brottas och leker och Jonni säger "kom igen, ge mig en snyting" varpå Elton böjer sig fram och snyter sig i Jonnis hand. Helt underbart ögonblick.

NEW IN THE STORE


EN FAVORIT

12 cm klackar - 12 cm snö - 12 kilo packning - 1200 meters promenad.


JOSEFINA

Har glömt att presentera fabulösa Josefina - mina nya praktikant. Heeeelt makalöst trevligt har vi tillsammans, trots att vi inte varit sams på en enda fråga sedan hon började på Cho Cho. Säger jag svart så säger Josefina vitt, säger jag lack så säger Josefina mocka...men vi kompliterar varandra så jäkla bra, så faktastiskt att ha någon att diskutera alla beslut med och som öppnar mina sinnen.


MEXX

Va precis på inköp hos Mexx, SS12 och AW12 kommer bli en magisk tid i skobranschen...

GINGER MARTINI

GINThe world's best ginger martini at Vapiano

WELCOME


SKIING IN THE COLD

Firade in det nya året uppe bland snö och kyla i åre tillsammans med Jonni, Adam och Mika. Testade någonting nytt och körde en totalnykter weekend. Awesome Fabolous.