INCREDIBLY

Det går knappt att beskriva hur otroligt fantastiskt det här klippet är, har nog sällan blivit så rörd utav någonting.


SPEGELVÄND


TOPP TOPP

Tog en bild på Alicia i studion igår. Den gör mig verkligen hellycklig, det gör under för humöret - bara att titta på den...man kan lyssna på deppmusik samtidigt utan att bli låg bara för att glädjen tar över. TOPP!


 

O nu hittades en på mig...

 


IMPULS

Vi körde på impuls som vanligt,...blev två nya tattoos för mig, och en för Alicia. Dom är underbara, fabolous, awesome, toppen och fantastiska. Inga bilder, vet inte om jag vill visa..kom på att jag aldrig tagit kort på någon av mina tre tidigare heller, kanske blir ett tatuering-regn sen. Styrs verkligen av lust och impuls, tur att det oftast blir bra..


TATTOO-REGN

Ska boka en till tatueringstid i morgon, har redan tre nya redo...men blir ju obotligt sugen på åttahundra till när jag kollar i min tatuerings-inspirations-mapp.




DEAR SANDRA

Har precis kommit hem från Sandra och Claes. I natt flyttar dom till Barcelona...åh vad jag hatar att säga 'adjö' till människor jag älskar och trivs med. Sandra är en av mina absolut bästa vänner och hon är den underbaraste personen man kan tänka sig, a good soul. Claes har verkligen blivit en nära vän det senaste året han också.






SOMMARDAGAR - SOMMARKVÄLLAR


TRISTESS



Har varit fruktansvärt uttråkad hela dagen...har hunnit hitta några botemedel.
- Tog massa kort på mig själv i spegeln på jobbet, blev lagom pinsamt när en kund kom på mig.
- När jag kom hem åt jag fyra olika maträtter till middag, behöver jag förklara att jag fått tillbaka min matlust?!
- Sen kom tristessen tillbaka, så jag tog en dusch och gjorde fula miner framför spegel i en halvtimme...va bara hemskt.

Nu orkar jag inte anstränga mig längre utan ligger däckad i soffan utan någonting att kolla på, utan internet, utan sällskap. Funderar på att dygna, vill inte somna..är för rädd för att drömma.

WHAT'S UP? - 4 NON BLONDES

img_9962 (MMS)

Kors i taket för fan...har checkat in på Reimersholme precis med Alicia. Redan 02:00 bäddade vi ner oss, satans framgång. Har till och med sminkat av mig...vad är nästa steg? Ska det gå så långt att jag kanske till och med orkar dricka min anti-bakfylla-drink som jag lovar mig själv att göra, men aldrig gjort? Ligger i alla fall och läser min fruktansvärt privata och roliga mobil-fylleblogg från i somras. Då jag och Nina bodde på Kungsholmen. Kommer ihåg precis varenda känsla och tanke opå grund av dom här små felstavade meningarna och alla bilder. Hittade en från när vi blev utelåsta och jag som var minst full fick klättra upp på fasaden och in genom fönstret. Underbar lättnad över att inte dö speglas på bilden...!


SHE'S AMAZING

Härligt spontan kväll igår, efter Strand guidade vi två Franska utbytesstudenter till ett av stans "öppet-till-tre-ställen", blev Harry B James. Va inte lika härligt att bara sova tre timmar innan man skulle upp till jobbet i morse. Drömde fruktansvärt obehagliga drömmar i natt igen..för fruktansvärda för att berätta om.

Nu är i alla fall lillesyster här, har haft en superlugn kväll..hon är en stört underbar människa min lillesyster, helt otroligt.


STRAND CON ALICIA

Inplusfrisörtid, middag och Solsidan hos Sofie och nu till Strand för ETT glas vin på med Alicia...sen film och äntligen slipper man sova själv. Tänker tvinga henne att knoppa sked med mig!


MIXAGE

Kände mig något instängd i butiken och tog för ovanlighetens skull rast en timme...som spenderas inne hos Sofie på Mixage. På lördag ska vi dansa tills vi dör...avskedsfirande för Sandra som flyttar till Barcelona den 27, bakfull och illamående på jobbet på söndag var tydligen ett krav.


SATISFIED

Underbara dag. Stressiga dag. Soliga dag.

TRE UNDERBARA SAKER

- Var hemma hos min snäcka Sandra och hennes Claes en stund och krafsade runt i en löjligt stor kasse med kläder som Sandra rensat ut ur sin garderob. Har med mig 789236 plagg hem, fruktansvärt härligt.

- Ordnade precis hjälp med återupplivningen av min TV...så nu kommer jag ha otroligt svårt att somna i tid ikväll eftersom jag fyndade 36 fett bra VHS filmer från Jonnis mammas källare i helgen. Riktiga klassiker.

- I övermorgon kommer min underbara lillesyster Trulls hit och slappar sönder fredagskvällen och lördagsförmiddagen med mig. Hoppas på att hon tar med sig alla Californication-avsnitt hit, då är jag tusan SATISFIED.


LOCAL NATIVES - AIRPLANES

Nu försvinner den oroliga flickvänstönten, BIG TIME...för jag fick nämligen precis ett "Har landat, allt gick bra"-sms. Har förövrigt blivit tilldelad en BIG BIG dubbelsäng på jobbet med satans skön dunkudde och löjligt skönt täcke...valde fruktansvärt barnsliga lakan, med stjärnor och en fet regnbåge bara för att försäkra mig om att jag ska drömma bra drömmar. Ställer klockan på 08:00, och somnar snart stört nöjd. Kan nog vänja mig vid det här.


MY FAVORITE ONCE

img_5827 (MMS)

Finns en liten chans att det här är mina två favoritpojkar på hela jorden.


THE GODMOTHER

Härligt att man börjar komma i den åldern när man måste planera med sina vänner tre veckor i förskott. Sitter och synkar min kalender med Linnéas för att vi ska lyckas träffas för en strosardag i feb. Borde kanske lugna ner mig med "sällskaps-planerandet"..har redan lyckats dubbelboka tre dagar.
Linnéa jobbar natt, så jag stannar och sover på jobbet bara för att slippa vara ensam.


SWEET DISPOSITION

Lysnnar på The Temper Trap's 'Sweet Disposition' och inser att det var länge sedan jag var helt ensam. 06:00 vinkade jag av Jonni. Är överlycklig att jag har de närmaste fem dagarna uppbokade för jag har redan sällskapsabstinens efter sex timmar. Ska dressa upp och sen sätta mig på bussen, ska fika med Alicia och Linda på Café Foam.

NO REAL MAVERICK

 

Photo from TheGirlAndTheRobot


Arbetsdag i morgon, Creole. Om fem dagar flyr Jonni till Thailand och blir borta i en månad...vilket betyder att jag har hela lägenheten helt för mig själv. Eftersom jag inte är någon ensamvarg så hoppas jag verkligen att jag kan fylla le crib med folk minst sex dagar i veckan..sällskap, sällskap och sällskap. I mars flyttar jag till min första riktigt egna lägenhet, vilket i och för sig betyder att jag måste vänja mig att vara ensam, börjar öva redan nu medans Jonni ändå precis drog ut för att kasta i sig 8934256 öl. Sova kan ju inte vara så svårt att göra ensam, hur gjorde man de första 16 åren av sitt liv?


TRULLS LOVE LETTER

 

Vet inte riktigt vad hon försökte skriva, med det jag kan få fram ur texten är i alla fall

"Min storasyster heter Linn och hon är 15 år jag elskar henne oh hon är tolv år ok hon är 16 år."

Urgulligt av en 6 årig lillesyster.


MY BLONDE PARTNER IN CRIME

Efter tre dagars magsjuka tvingade jag ner mig själv till kiosken för att köpa lite saker...bland annat snus att ha på lager inför tillfrisknande. Drar fram legitimationen och kioskgubben skrattar sönder sig själv och nekar att det är jag på kortet. Ja frågar varför han inte tror mig och han förklarar "tjejen på kortet är uppstyrd och blond medans du är mer 'sliten' och brunett". Härligt. Efter att ha visat körkort och pass så tror han mig fortfarande inte men låter mig köpa mitt satans snus i alla fall.


ADDICTED TO LIFE

Eftersom Nina och jag har en ganska lam kväll så piggade vi upp oss genom att leta upp ett par bilder från en vild utekväll för inte så länge sedan. ENJOY.