EFTERFEST PÅ ERAN BALKONG?

Körde en runda inatt, fett. Vi började med massa öl på Snaps uteservering..sen gick vi vidare till SkyBar och svindyra drinkar och letade oss tillsist till Soap där det va toppfullt. Idag är föresten första dagen med sol på min semester, men vi ligger helt döda i soffan och kollar på en film. Finbesök har vi också, Danny har lämnat Oslo i en vecka och sov på våran soffa.

Sen hade vi den bästa efterfesten i världshistorien...

LÄNNABY

Nu vet jag vad jag saknar den här sommaren - Lännaby. Att bara hänga, nattbada och sola hemma hos mamma. Ska absolut göras nästa vecka. Deal.

I SAKNADEN OCH SKUGGAN AV SOLEN

Ok. Har kommit på något att roa mig med medans mannen spelar ett urtråkigt spel...kanske inte världens bästa tidsfördriv. Men det finns ett svinbilligt solarium bara femhundra meter här ifrån. Nu ska jag svettas.

I SAKNADEN EFTER SOLEN

Ok. Har kommit på något att roa mig med medans mannen spelar ett urtråkigt spel...kanske inte världens bästa tidsfördriv. Men det finns ett svinbilligt solarium bara femhundra meter här ifrån. Nu ska jag svettas.

CYKLA RUNT JORDEN

Vad, vad, vad gör man när man är ledig? Jag har inte lärt mig det. Har tio dagars semester, men vet verkligen inte vad jag ska göra på dagarna. I morgon börjar Jonnis fyra-dagars ledighet och vi har fortfarande inte planerat något.
Idag va jag så otroligt uttråkad att jag cyklade ner till butiken och jobbade lite med Caroline.
Vi har i alla fall lånat Jonnas cykel Frej nu när hon är och reser runt i Europa. Jag är kär. Han är underbar och jag har cyklat omkring massor idag.
Igår blev vi bjudna på middag av Jonnis pappa Alf. Texas Longhorn blev det. Topp.

VÅLARÖ

Ok. Det finns en sak min underbara pojkvän älskar mer än någonting annat i världen...sin katt Baloo.
Baloo fick följa med till landet förra veckan och lyckades smita ut på natten..så den här helgen åkte vi ut till Vålarö för att leta upp våran bästa lilla kille. Vi har cyklat omkring och ropat, åkt omkring med bilen och letat, satt upp lappar och frågat alla grannar - utan resultat. Men vi hade en underbar helg i alla fall som inkluderade årets första dopp. OPA!

CELSIUS

Har smält bort i Tegnerlunden...ville åka och bada men vi va för lata. Dör inne i lägenheten nu, vi turas om att duscha för att inte svimma. TOPP TOPP - Nu är det sommar.

SLITEN

Helt sjukt sliten. Legat hemma med feber i flera dagar, idag känns det bättre men satan va slut jag är i hela kroppen. TOPP.