BUTIKSHÄNG

Liter fler bilder från butiken. Den är fortfarande under uppbyggnad..händer nya saker varje dag. Väntar på en storleverans som innehåller några av mina favoritskor plus helt ofantligt balla nyårsskor. Topp Topp.

CHO CHO

Mina kära vänner, bekanta, släkt och familj...nu kan jag stolt berätta att jag slagit upp dörrarna till min underbara skobutik Cho Cho på Drottninggatan 73B. Hoppas att det här blir beyond awesome, tror faktiskt det.

VALENTINES DAY

Detta är alla hjärtans dag 14-02-2007, alltså 4 år och 9 månader sedan...och vi har inte lyckats ta en enda till pussbild sedan dess. fail.

90's

Min frisyr är brutal, mitt hår vill inte sammarbeta...känner mig väldigt 90-tal.


THE MATRIX-OUTFITS

Hittade en helkroppsspegel idag inne i Johannas rum, passade på att öva lite på outfit-poser. Jonni tycker att vi klär oss som Matrix. Vi tycker bara att vi är snygga. Skulle nästan vilja slänga upp en liten bildserie enbart på mina fötter, det är helt otroligt vad jag jobbar med fotarbetet när jag posar, nästan som någon slags dans ;)

8 NOVEMBER

Idag va vi två personer som försov oss här hemma. Efter den riktiga sömnen så har vi glidigt omkring som zombies hela dagen. Pigga tjejer.
Mitt hår va så skitigt idag att det nästan automatiskt blev backslick. Ganska osexigt i kombination med blond utväxt, men fruktansvärt skönt.

HALLOWEEN


CLEOPATRA

Halloweenfest igår - Två personer i en 90-säng inatt - Död idag - Mer bilder i morgon.

 


THE WEEKEND SANDREW CAME TO VISIT.